Bimforce introduceert Learning Blocks

Bimforce introduceert een nieuw trainingsconcept: Learning Blocks. Learning Blocks zijn eendaagse leermodules die u naar eigen inzicht kunt combineren tot een opleidingspakket op maat. U betaalt per gevolgde module een vast bedrag, zonder toeslagen voor “maatwerk”. Deze oplossing biedt u dus maximale flexibiliteit voor een vaste prijs! Wat zijn Learning Blocks? Learning Blocks zijn eendaagse software cursussen gericht op een specifieke taak of workflow. Met Learning Blocks kunt u uw cursus volledig afstemmen op uw kennisniveau en praktijkbehoefte. U kunt Learning Blocks naar behoefte combineren zodat u een optimale mix van onderwerpen samen kunt stellen. Bimforce biedt Learning Blocks al langere tijd aan bij in-company trainingen. Maar nu wordt deze werkmethode ook uitgerold voor onze klassikale opleidingen.     Welke Learning Blocks zijn beschikbaar? Als eerste zijn de IFC training en de NLRS training omgezet in Learning Blocks. Deze zijn per direct beschikbaar, de data kunt u vinden op onze website.

 

De IFC training is opgedeeld in 3 Learning Blocks:

Voor een gedetailleerde beschrijving van de onderwerpen kijkt u hier.

Revit & IFC, Block 1:

Deze dag geeft een algemene inleiding in IFC. Waar is het voor? Hoe is het opgezet? En vooral: hoe werkt dat nu in Revit?

Revit & IFC, Block 2:

Het tweede Learning Block gaat in op de geavanceerde mogelijkheden voor IFC binnen Revit. Onder andere het aanmaken van eigen Propertysets en nieuwe ontwikkelingen binnen de Open Source IFC Toolkit komen aan bod. 

Revit & IFC, Block 3:

Wat gebeurt er nadat u een IFC heeft gemaakt? Hoe kunt u controleren of dit goed is gegaan? En wat kunt u doen als de IFC nog moet worden aangepast of opgeschoond?

De NLRS training is opgedeeld in 3 Learning Blocks:

Voor een gedetailleerde beschrijving van de onderwerpen kijkt u hier.

Werken met de NLRS, Block 1:

Dit Learning Block focust op de achtergronden van de NLRS, welke delen verplicht zijn en welke niet. Tijdens dit Block leert u welke zaken u aan moet passen in uw projecttemplate en/of bibliotheek om optimaal gebruik te maken van de NLRS. 

Werken met de NLRS, Block 2:

Dit Learning Block gaat de diepte in op het gebied van model- en informatiebeheer. Hoe kunt u controleren of het project uiteindelijk ook conform de NLRS opgezet is en opgeleverd kan worden? Welke bibliotheken zijn beschikbaar voor de NLRS en hoe kunt u controleren dat Revit content die door anderen wordt aangeboden (bijvoorbeeld een fabrikant) voldoet aan de NLRS standaard? 

Werken met de NLRS, Block 3:

Dit Learning Block behandeld de start van een daadwerkelijk project. Tijdens deze dag wordt een project opgestart en daadwerkelijk ingericht. Aangezien dit Learning Block specifiek is gericht op een bedrijf (of groep bedrijven in een gezamenlijk project) wordt dit Learning Block alleen in-company gegeven.   

  Hoe kunt u zich inschrijven? Als u interesse heeft kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden voor één of meerdere Learning Blocks naar uw keuze. U kunt ons ook een email sturen. Meer informatie? Als u meer informatie wilt over het cursusaanbod van Bimforce, de mogelijkheden voor in-company trainingen of gewoon uw opleidingsbehoefte wilt bespreken, dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen via de mail of een van de andere manieren op met ons in contact te treden.

Fields marked with * are required

Geplaatst in IFC, News, NLRS, Onderwijs, Revit Standards.