VerteX voor architecten, constructeurs en installateurs

Voor u als architekt, constructeur of installateur is VerteX een handige tool om actuele producten van leveranciers direkt te genereren in uw BIM project. U hoeft niet meer eindeloos het internet af te struinen op zoek naar een goede Revit Family of IFC model om na het downloaden ervan er achter te komen dat het model vol zit met zinloze parameters of reclame en dat het model er niet uit ziet op tekening. Met behulp van de VerteX plug-ins kunt u direkt vanuit uw BIM software het juiste product vinden op basis van de door u opgegeven zoek-criteria. U kunt direkt naar de producten van uw leverancier naar keuze, of een selectie maken van welk soort product (binnenwand, plafond, pomp, vloer, etc.) u zoekt en de resultaten filteren op de eigenschappen waaraan uw product zou moeten voldoen, zoals brandwerendheid, geluiddichtheid, maximale hoogte, afmetingen en meer.

Alvorens u het gekozen product in uw project genereert kunt u alle eigenschappen (parameters) en de waardes ervan bekijken en krijgt u een preview van het product in 3D. Ook is het mogelijk om de producten in verschillende LOD's te genereren, verschillende talen en verschillende standaarden (zoals bijv. BSDD, NL-RS, CoBie) indien beschikbaar*. Afhankelijk van de ontwerpfase waarin het project zich bevindt, zult u dus een geschikt model kunnen vinden, met daarin precies de hoeveelheid informatie (parameters) die u op dat moment nodig hebt.

De VerteX plug-ins zijn verkrijgbaar op onze downloadpagina en gratis te gebruiken. Wel dient u zich aan te melden voor gebruik, dit kan vanuit de plug-in na installatie.

- ga terug naar de VerteX hoofdpagina