Opleidingen en trainingen

Bimforce gelooft in kennis delen. Dit doen wij enerzijds door presentaties, lezingen en artikelen te verzorgen die we ook zoveel mogelijk publiceren op onze website, en anderzijds door ook opleidingen te geven aan bedrijven. Hierbij is onze aanpak gericht op het verzorgen van opleidingen en trainingen op maat. Dit betekent dat wij onze trainingen volledig zelf hebben ontwikkeld en ook voor iedere klant optimaliseren om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en vraagstukken van de cursist.

Praktijkgericht

Belangrijk voor een goede training is wat ons betreft de aansluiting op uw praktijksituatie. Dat betekent dat wij onze trainingen en opleidingen zo op hebben gezet dat ze eenvoudig aanpasbaar zijn aan uw wensen. Het betekent ook dat Bimforce ervoor heeft gekozen géén klassikale trainingen te verzorgen, maar altijd bedrijfsgebonden programma’s verzorgd. Vanzelfsprekend kunnen die programma’s zowel bij u op locatie worden gegeven, als in één van onze vestigingen in Boxtel of Rijswijk kunnen worden verzorgd.

Onze trainingen zijn opgebouwd uit een theoretisch gedeelte en de toepassing hiervan in de praktijk. Bij voorkeur maken we gebruik van voorbeeldprojecten die u ter beschikking stelt. Als dit niet mogelijk is kan gebruik worden gemaakt van een speciaal hiervoor ontwikkeld onderwijsmodel.

Opleiding op maat

Bij het overzicht van de opleidingen vindt u alle opleidingen die Bimforce levert op het gebied van gebruik van BIM software. Het kan echter zijn dat de inhoud van een cursus niet volledig aansluit op uw wensen.  In dat geval hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Bimforce biedt de mogelijkheid om modules uit de verschillende cursussen naar eigen inzicht te combineren in een unieke training op maat.

Zo kunt u ervoor kiezen om (bijvoorbeeld) een 2-daagse IFC cursus te combineren met een extra dag Detailleren en een dagdeel inzake de opzet van een goede projectorganisatie. Omdat wij werken met vaste tarieven en een modulaire opzet van de opleidingen kunt u de inhoud van uw cursus simpelweg aanpassen aan uw situatie zonder dat dit meteen leidt tot hoge kosten.

Fields marked with * are required