BIM Content modelleren

Begint u met uw bedrijf net aan BIM en wilt u uw klanten voorzien van goede BIM content van uw producten? Of wilt u uw bestaande BIM content bibliotheek uitbreiden of aanpassen? Bimforce regelt het voor u! Onze jarenlange ervaring als BIM expert is ooit begonnen met de liefde voor het modelleren en ook nu doen we dat nog graag. Bimforce modelleert uw content snel en vakkundig in Revit en/of IFC formaat, voor architekten, MEP specialisten en de leveranciers branche. Als BIM experts snappen wij goed wat belangrijk is op het gebied van content-uitwisselbaarheid en standaardisering en indien gewenst kunnen wij u ook adviseren over hoe uw content het best zou kunnen worden opgebouwd om aan te sluiten bij de wensen van uw klanten.

Wij kunnen losse Families voor u modelleren, deel-bibliotheken voor bepaalde soorten producten (deuren, wanden, pompen, elektra, etc.) of gehele bibliotheken van al uw gewenste bouwelementen. De content kan worden aangeleverd in alle gewenste standaarden, zoals NL-RS en Cobie en worden voorzien van uw gewenste coderingsmethode, zoals bijvoorbeeld Nl-Sfb en Stabu. Ook kunnen wij aan uw bestaande bibliotheek aanpassingen maken, deze vertalen naar een andere taal of ombouwen naar een andere standaard.

Ook kan Bimforce uw content beschikbaar stellen in onze VerteX plugin. Uw content wordt dan opgenomen in onze BIM Content database en is hiermee direct beschikbaar voor al onze gebruikers.

Het is zelfs mogelijk om een speciale versie te maken van VerteX die helemaal toegespitst is op uw bedrijf. VerteX wordt dan uitgevoerd in uw huisstijl, en u kunt deze software via uw eigen website en netwerk beschikbaar stellen aan uw klanten.

Zie de speciale VerteX productpagina voor de mogelijkheden, of neem contact met ons op.